Educació i les TIC

 • 10 de març 2012
 • Joel Artigas

 • AUTORIA

  Joel Artigas Alcaraz

  URL DEL BLOC

  DESCRIPCIÓ

  El bloc “Educació i les TIC” és un espai dedicat a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a l’àmbit educatiu i/o a totes aquelles que hi tenen interès i, a més, volen ampliar els seus coneixements. 

  Actualment les noves tecnologies formen part de la nostra societat, el nostre dia a dia. En aquest aspecte, les escoles també estan notant aquest impacte social, així doncs ens cal saber què fer, com afrontar nous reptes, com aproximar als infants aquesta evolució tecnològica, aprendre a utilitzar adequadament les eines i recursos que ens proporciona la xarxa i/o l’experiència d’altres docents, entre d’altres. 

  Educació i les TIC pretén recollir i facilitar continguts educatius, així com informació educativa, enllaços d’interès, articles d’opinió, llocs web, llibres educatius, cursos i recursos TIC. No deixa de ser un espai d’intercanvi educatiu, a fi de milllorar la qualitat educativa actual, tot un repte.

  Licencia Creative Commons
  Educació i les TIC 2.0 per Joel Artigas es troba sota la Llicència Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0.