Educació i les TIC

  • 10 de març 2012
  • Joel Artigas

  • AUTORIA

    Joel Artigas Alcaraz

    URL DEL BLOC

    DESCRIPCIÓ

    El bloc “Educació i les TIC” és un espai dedicat a totes aquelles persones que es dediquen professionalment a l’àmbit educatiu i/o a totes aquelles que hi tenen interès i, a més, volen ampliar els seus coneixements. 

    Actualment les noves tecnologies formen part de la nostra societat, el nostre dia a dia. En aquest aspecte, les escoles també estan notant aquest impacte social, així doncs ens cal saber què fer, com afrontar nous reptes, com aproximar als infants aquesta evolució tecnològica, aprendre a utilitzar adequadament les eines i recursos que ens proporciona la xarxa i/o l’experiència d’altres docents, entre d’altres. 

    Educació i les TIC pretén recollir i facilitar continguts educatius, així com informació educativa, enllaços d’interès, articles d’opinió, llocs web, llibres educatius, cursos i recursos TIC. No deixa de ser un espai d’intercanvi educatiu, a fi de milllorar la qualitat educativa actual, tot un repte.

    Licencia Creative Commons
    Educació i les TIC 2.0 per Joel Artigas es troba sota la Llicència Creative Commons Reconocimiento-NoComercial-SinObraDerivada 3.0.